2012. január 6., péntek

ÚJ Bontatlan RED DEAD REDEMPTION XBOX 360 - Jelenlegi ára: 7 799 Ft


ÚJ BONTATLAN
RED DEAD REDEMPTION
 Játék Hihetetlen Áron
Xbox 360
Red Dead Redemption termékajánló
A 19-20. században játszódó western-játékokból tengert lehetne rekeszteni, azonban ilyen minőségi darab mint a Red Dead Redemption nem sok létezik.
A játék főhőse az ex-bűnöző John Marston, akit családtagjai bebörtönzésével arra kényszerítenek, hogy fogja el egykori bűntársait. John egy percig sem gondolkozik, hiszen lánya és felesége élete forog veszélyben...
A játék teljesen nyitott világban játszódik, tehát kedved szerint arra mész, amerre csak akarsz. A tartalmas fő küldetésszál mellett rengeteg mellékküldetés vár, ráadásul útközben is bármikor belecsöppenhetsz valamilyen kalandba. Lehet, hogy megtámad egy vadállat, vagy szemtanúja leszel egy rajtaütésnek..
Minden egyes cselekedetünk hatással van John fejlődésére. Ha segítünk a bajba esetteken, és élve kapjuk el a bűnözőket, akkor pozitív irányba fejlődik karakterünk jelleme, és egyre inkább megbecsüli őt minden városlakó. Ha azonban ok nélkül megtámadsz embereket, hamar azon kaphatod magad, hogy ellened fordul az egész Vadnyugat..
A küldetések teljesítésén kívül is rengeteg lehetőséged van. Kihívhatsz párbajozni másokat, elmehetsz bűnözőkre vadászni vérdíj fejében, szerencsejátékozhatsz.. Korábban már említettem a vadállatokat, melyek szerves részét képezik a játékmenetnek. Az állatok bőrét lenyúzhatod, és húsukat eladhatod a városokban - azonban nem árt vigyázni, egy medvetámadás könnyen halálos kimenetelű lehet..
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 7 799 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 19:27
. ÚJ Bontatlan RED DEAD REDEMPTION XBOX 360 - Jelenlegi ára: 7 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése