2011. április 28., csütörtök

Flavon Kids - INGYENES házhozszállítással! - Jelenlegi ára: 8 750 Ft


Flavon Kids (240g) - természetes zöldség- és gyümölcskoncentrátum gyermekeknek
A Flavon termékek magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítők, melyeket Magyarországon speciális eljárással gyártanak, így teljesen vegyszer és adalékanyag mentesek, színtiszta gyümölcs-zöldség koncentrátumok. A termékek állaga a jobb hatékonyságfokú felszívódás érdekében a lekváréhoz hasonlít. Egy üveg termék 40 napra elegendő mennyiségű "vitaminbombát" tartalmaz, mely naponta 1-1, 5 kg zöldség-gyümölcs hatóanyagával egyenértékű.
A Flavon max termékcsalád második tagja 2005. évében jelent meg a piacon, mely közkedvelt termékünk a gyermekek, valamint a várandós és szoptatós édesanyák körében.
A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagokat, vitaminokat, ásványi és egyéb anyagokat.
Zöldségekre és gyümölcsökre mindannyiunknak szüksége van, így a gyerekeknek is. A gyermekek esetén kiemelt fontosságú a termék kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt általában könnyen elfogadják az édesanyától.
A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük étkezéseikre, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.
Tartósítószert nem tartalmaz!
OÉTI notifikációs szám: 1109/2006
A Flavon kids óriási előnye, hogy finom. Kiemelten fontos volt számunkra, hogy a termék kellemes ízzel, illattal és állaggal rendelkezzen, hiszen ezt könnyebben elfogadják a gyermekek a mamától, mint a különféle tablettákat vagy kapszulákat.
Napi 2 alkalommal (lehetőleg étkezés előtt) 1 adagolókanálnyit kell elszopogatni belőle. Kisgyermekeknél a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez. Az adagolókanalakat termékeinkhez csomagoljuk.
A Flavon kids dobozán és a honlapunkon is megtalálható táblázat segítségével információt szerezhet a napi ajánlott mennyiség, azaz 2 adagolókanálnyi Flavon kids tápértékéről.
Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.
Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasoljuk termékünk fogyasztását, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.
A fentieken túl természetesen bárki más is fogyaszthatja termékeinket, aki ezen kellemes íz segítségével kívánja szervezetét támogatni.
Miért ajánljuk a Flavon Kids-et?
- mert a gyermekek nagy többsége nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- a termék a fejlődő szervet számára szükséges anyagokat tartalmaz,
- nem tartalmaz tartósítószert,
- az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a felhasznált gyümölcsök hatóanyagtartalmának jelentős része a termékbe kerül.
Összetevők: A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel.
Bővebb információ: www. flavonmax. com
Nézze meg az oldal alján a többi termékemet is!
A kiszállítás Budapestre futárszolgálattal történik (telefonon előre egyeztetett időpontban). Ennek pluszköltsége NINCS!
Vidékre előre utalás esetén szintén DÍJMENTES a kiszállítás, így ajánlott küldeményként érkezik a csomag!
Vidékre utánvétes fizetés esetén a posta készpénzkezelési költségét sajnos már nem tudom átvállalni, ez 730 Ft többletet jelent az eladási árhoz!


Jelenlegi ára: 8 750 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 22:45
. Flavon Kids - INGYENES házhozszállítással! - Jelenlegi ára: 8 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése