2011. június 30., csütörtök

Tompa László: Erdélyi végzet alatt - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Erdélyi végzet alattA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Egy sötét kor bús gyermekeit szépségek fényével vigasztalónak ezekkel a szavakkal ajánlotta Tompa László N. Tessitori Nórának Erdélyi télben című versét. A sorstárs és kiváló szavalóművésznőhöz hasonlóan Tompa László is ugyanazon bús gyermekekhez szólt szenvedélyes hangú verseiben, egész költészetét a kényszerűségből kisebbségben élő, kisebbségbe taszított magyar, illetve székely nép szolgálatába állítva. Sorsközösséget vállalt népével, azonosult a történelmi idők sújtotta nemzet gondjaival vállalva egy, az új idők nyomása alatt született magatartásmodell képviseletét is. És ezt a magatartást, mely a sorson erőt vevő helytállást jelenti, erkölcsi törvénnyé emelte. Megmaradni, helytállni, kitartani a mostoha körülmények ellenére, egyáltalán a tartást, az egyenes tartást, a székely fenyőhöz hasonló, a kopár sziklán is túlélő fenyőhöz hasonló helytállást választani a menekvés helyett, ez jelentette számára az igazi értéket, mint ahogy a helikoni triász másik két tagjának, Reményiknek és Áprilynak is. Ebből az erdélyi végzet alatt született lírából most Hunyadi Csaba Zsolt válogatásában és szerkesztésében hetvenöt vers jut el ismét az olvasókhoz. ISBN: 978-963-9690-79-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 20:27
. Tompa László: Erdélyi végzet alatt - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése