2011. szeptember 2., péntek

Szabó Judit, G.: Sok a csinos lány - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sok a csinos lányA könyv listaára: 1691 Ft. Leírás:
Sok olvasó örömére, ismét találkozhatunk a talpraesett Anikóval, nővérével, Marival, kishúgával, Évával, példás türelemmel bíró édesanyjukkal, az örökké dohogó nagymamával, a család és a barátok népes seregével. Az események középpontjában egy vidámnak indult Mari-napi ünnepség áll, amelyet teljesen átalakított Julie, az ismeretlen német lány és Gyula bácsi, a rég látott rokon megjelenése, Bálint és Bence meg nem jelenése. A történetben fontos szerep jut még Cila cicának, a vidékről Pestre költözött kismacskának, a félreértéseknek és persze, ahogy ez három kamaszlány esetében elkerülhetetlen, különböző ifjoncoknak és a szerelemnek. ISBN: 978-963-11-8634-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 385 Ft

Az aukció vége: 2011-09-04 00:56
. Szabó Judit, G.: Sok a csinos lány - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése