2012. január 24., kedd

Optic World Gift Card (Ajándékkártya) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Tudnivalók:
Az itt megvásárolható Ajándékkártya egy 10. 000. -Ft-al feltöltött fizetőeszköz, amely az OpticWorld bolthálózatában a vásárlástól számított 1 éven belül váltható be bármely általunk forgalmazott termékre, vagy szolgáltatásra.
Az ajándékkártya átvételének 5 egyszerű lépése:
1. Üsse le ajánlatunkat a 10. 000-Ft összeget tartalmazó kártyát most 20% engedménnyel, mindössze 7990. - Ft-ért.
2. Tájékoztassa kollegánkat a kívánt átvétel helyszínéről. (Az Akcióban csak az itt felsorolt üzleteink vesznek részt! )
3. Fáradjon be a kinyomtatott vásárlási értesítővel az Ön által megadott üzletünkbe.
4. Kérje az eladót, hogy töltse fel az ajándékkártyáját!
5. Fizessen a kasszánál!
A kártya az Optic World üzlethálózatában a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. A kártyán szereplő összeg készpénzre nem váltható és nem kamatozik. A kártya nem személyhez kötött, ezért bárki számára átruházható. Elvesztés, eltulajdonítás, a kártyával kapcsolatos - akár harmadik személy által történő - visszaélés esetén a kártyán szereplő összeg jóváírására nincs lehetőség.
Az ajándékkártya az Optic World alább felsorolt, illetve az Ajándékkártya hátoldalán található boltjaiban történő termékek és szolgáltatások vásárlása és igénybevétele esetén használható fel.  
 
A kártyával kapcsolatos reklamációs ügyintézés: + 36 1 346 0500 Call center. A kártya igénybevételével a kártya használója elfogadja az ajándékkártya felhasználásának a kártyakibocsátó által közzétett pontos, általános szerződési, felhasználási és üzleti feltételeit, amelyeket alább olvashat. Egyéb információk: www. gift-card. hu



Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 12:31
. Optic World Gift Card (Ajándékkártya) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése