2011. november 14., hétfő

Bartlett, Richard : A csodák fizikája - Jelenlegi ára: 2 795 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A csodák fizikájaA könyv listaára: 3290 Ft. Leírás:
Richard Bartlett annak idegén alternatív gyógyítóként, az érintéses orvoslás és a mátrixenergetika mestereként szerzett hírnevet magának. Most megjelenő könyvében egyrészt beszámol legújabb tapasztalatairól, másrészt bevezetést kínál az érdeklődőknek a gyógyítás művészetébe. A mátrixenergetikával kapcsolatos alapvető tudnivalók áttekintése után az arra nyitottakkal megosztja a magasabb rendű tudás felé mutató út paramétereit, olyan fontos dolgokra hívva fel figyelmünket, mint a nyitottság képessége, a dualitás, a semmittevés tudománya, valamint mesél a hullámfüggvény összeomlásáról, az ún. sokvilág-elméletről, az archetípusokról és a szándék hatalmáról, a belső hang követéséről stb. A kötetet mátrixszótár, jegyzetek és irodalomjegyzék zárja. A mű az alternatív gyógyászat spirituálisabb irányzata iránt nyitottak figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-529-117-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 795 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 22:33
. Bartlett, Richard : A csodák fizikája - Jelenlegi ára: 2 795 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése