2011. november 15., kedd

Banner Zoltán: Kerekes György, 1903-1982 - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kerekes György, 1903-1982A könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
Bár a mondás úgy tartja, senki sem lehet próféta a saját hazájában, Kerekes György, a Zilahon született tehetséges festőművész sorsa arra példa, hogy az örök, állandó értékeket megragadó művészi látás és eszköztár igazán a szülőföld, az otthon vonzásában bontakozhat ki. Mert a trianoni békeszerződés elől két testvérével Budapestre menekült ifjú művész hazafisága miatt hontalanként kénytelen megtapasztalni a nehéz menekültsorsot. A nagy világvárosban menekültek táborában tengődött, majd három év alatt három városban (Kaposvár, Békéscsaba, Székesfehérvár) tanárkodott. Az ugyancsak erdélyi származású, Békéscsabán élő művészettörténész, Banner Zoltán Kerekes-kötetének bevezető tanulmányában részletesen végigköveti az akadályokkal teli életpályát. A képjegyzék és rövid életrajz a választó a kis album második része előtt, ahol is megtekinthető a tájképeket, enteriőröket, csendéleteket és portrékat egyaránt felvonultató életmű. ISBN: 978-963-06-9442-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 23:14
. Banner Zoltán: Kerekes György, 1903-1982 - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése