2011. november 15., kedd

Brabcová, Zuzana: Gyöngyök éve - Jelenlegi ára: 2 155 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gyöngyök éveA könyv listaára: 2480 Ft. Leírás:
Lucie látszólag az átlag középkorú nők kellemesen egyhangú életét éli szerető férje oldalán, egyetemista lányával, szereti az újságírói munkáját, körülményei rendezettek. Ám egy nap interjút készít egy leszbikus párral, akiknek őszinte vallomása teljesen felkavarja az érzelmeit és - mi tagadás - az érzékeit is. Aznap este már pironkodva, de nagy izgatottsággal lemegy egy olyan bárba, és nem is kell sokat várnia. Magda, a gyönyörű és ostoba vamp első látásra lenyűgözi, és mire észbe kap, rabszolgájává válik testi vágyainak. Ez az új szenvedély juttatja eszébe addig mélyen elhallgatott kamaszkori élményét: rajongását egy akkori barátnője irántISBN: 963-7253-12-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 155 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 00:32
. Brabcová, Zuzana: Gyöngyök éve - Jelenlegi ára: 2 155 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése