2011. november 18., péntek

Kingston 16GB micro SDHC CL4 Card + 2 adapter - Jelenlegi ára: 9 460 Ft

Kingston 16GB micro SDHC CL4 Card + 2 adapter
Típus: 16GB micro SDHC CL4 Card + 2 adapter
Leírás: 16GB
Gyártói weboldal:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mivel több ezer termékünk van feltöltve, így a leírás nem lehet teljes körű. Az árukészlet folyamatosan változik, így vásárlás előtt kérem mindenki érdeklődjön a termék állapotáról. Előfordulhat olyan, hogy egy termék elfogy vagy éppen kifut. Az ilyen problémák elkerülése végett kérem előbb mindenki kérdezzen, hogy eltudjuk kerülni a semleges illetve negatív értékeléseket.
Minden termék eredeti sérülés mentes csomagolásban (van olyan ami csak ESD tasakban van) található, illetve 1-10 évig (Minden terméknél más és más. ) terjedő magyar garanciát biztosítunk. Kérem olvassa el a szállítási és garanciális feltételeket, vásárlás után Ön ezt automatikusan elfogadja!
Cserét illetve beszámítást nem tudunk elfogadni, így ezekre a kérdésekre nem is válaszolunk! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------GoldChip Karácsonyi AKCIÓ!
Vásároljon 2011. november 1. és 2011 december 31-e között bármilyen asztali számítógépet (Akár fél konfiguráció is lehet! ) kínálatunkból és 1. 000 Ft értékű utalványt adunk ajándékba. A következő linken tekinthető meg mely termékek vesznek részt az akcióban >> Résztvevő termékek! 2 db termék vásárlása esetén 2. 000 Ft, 3 db termék vásárlása esetén 3. 000 Ft (és így tovább... ) értékű utalványt adunk ajándékba. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérdezzen nyugodtan a terméklapon. Nem csak az ajándék utalványok miatt érdemes vásárolni, hanem mert 3 db nyereményt sorsolunk ki a vásárlóink között! Minél többet vásárol, annál nagyobb esélye van nyerni. Nyeremények: 1db Sandisk 16Gb Cruzer Blade USB 2. 0 pendrive 5 év garanciával1db PowerColor HD5750 1GBD5-HV3 videókártya1db Fuji FinePix AV200 Fekete digitális fényképezőgépSorsolás: 2012. 01. 16. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Továbbá minden egyéb termék vásárlásakor az ár 5%-át érő utalványt kap, amit a legközelebbi vásárlás alkalmával lehet beváltani. Mindenki egyedi azonosító számú kupont kap a vásárolt termékkel együtt.
Beváltás feltételei: - Minimum 10 ezer Ft értékű vásárlás- Beváltható: 2012. 04. 01.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jelenlegi ára: 9 460 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 08:49
. Kingston 16GB micro SDHC CL4 Card + 2 adapter - Jelenlegi ára: 9 460 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése