2011. november 9., szerda

Szabó Katalin: Összehasonlító gazdaságtan - Jelenlegi ára: 3 760 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Összehasonlító gazdaságtanA könyv listaára: 4001 Ft. Leírás:
Az összehasonlító gazdaságtan elsősorban a gazdasági rendszerek működésével, fejlődési folyamataival, egymással való összehasonlításával foglalkozik - a közgazdaságtan eme ágába nyerhetünk bepillantást, ha fellapozzuk a jelen kötetet, amelynek első részében az intézményekkel és azok gazdasági rendszerré fejlődésével ismerkedhetünk. Ezután részletesen olvashatunk a modern piacgazdasági rendszerekről, kitérve a modern kapitalizmus verzióira, a piac- és államvezérelt, valamint a neokorporatív vegyes gazdaság modelljére. A kiadvány második felében a posztszocialista rendszerekről (rendszerváltás és átalakulás) és a gazdasági rendszerek legújabb fejlődési tendenciáiról tájékozódhatunk. A keresést név- és tárgymutató segíti. ISBN: 978-963-9698-30-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 760 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 14:55
. Szabó Katalin: Összehasonlító gazdaságtan - Jelenlegi ára: 3 760 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése