2012. január 11., szerda

MEAD, RICHELLE : Vérvonalak - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. VérvonalakA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
A Vámpírakadémia-sorozat olvasói mellékszereplőként ismerkedhettek meg a tehetséges alkimistával, Sydney-vel. Ebben a könyvben ő lép a reflektorfénybe: Jill Mastrano, az egyik legprominensebb mora vámpírnövendék ugyanis személyes testőrévé választja ki. Sydney lelkesedése nem olyan fokú, mint annak effajta megtiszteltetés után lennie kéne egyrészt a lány vámpíroktól való elemi viszolygása miatt, másrészt azért, mert míg korábban magántanulóként élvezhette a csend és koncentráció előnyeit, addig most egy nyüzsgő akadémián kell helytállnia, ráadásul ügyelnie a kamasz vérszopó testi épségére. Hamarosan kénytelen konstatálni, hogy a suli belső társadalma roppant összetett, tagjai kényesen tartják magukat sajátos szabályaikhoz. Sydney fokozatosan ismeri meg az egymással rivalizáló klikkeket, idővel felderítve rangjelzésként funkcionáló, speciális adottságaikra utaló bonyolult tetoválásaik üzeneteit is. Ez azonban csak bemelegítés, hisz ennél sokkal komolyabb kihívás vár rá: a rejtélyes vámpírgyilkosságok ügyének felgöngyölítése. A sikerben duplán is érdekelt, hogy nemcsak az egyre jobban megkedvelt Jill élete forog kockán, hanem imádott húgáé, Toe-é is. ISBN: 978-615-504-954-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 10:27
. MEAD, RICHELLE : Vérvonalak - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése