2011. augusztus 26., péntek

Csavar (M1,6x6) NOKIA E51 - Jelenlegi ára: 300 Ft

Csavar (M1, 6x6) NOKIA E51
Kompatibilis készülékek:
NOKIA E51,  Szervizalkatrészeinket hazai és külföldi partnereinktől szerezzük be, a folyamatos raktárkészlet mozgások miatt megkérünk minden kedves vásárlónkat, hogy a készlet állapotáról licit előtt mindenképpen érdeklődjön vagy ha bármilyen kérdése van a termékkel, akár hasonló termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor.
Kézbesítési lehetőségek:
- Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk beÁraink a napi beszerzési árakhoz és a lehetőségeinkhez képest alkuképesek, nyitottak vagyunk minden számunkra elfogadható alku lehetőségre, ezért ha ilyen észrevétele van nyugodtan írja meg nekünk és igyekszünk mielőbb válaszolni. Személyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén. Garancia: Szervizalkatrészeinkre, mint minden termékünkre garanciát vállalunk, de ennek az a feltétele, hogy az alkatrész beszerelését szakszerviz végezze el, amennyiben nem így történik az esetlegesen okozott hibákért, meghibásodásért és nem működésért nem tudjuk vállalni a felelősséget. Megértését köszönjük! Sorszám: 1256 Ez úton köszönjük a vatera. hu üzemeltetőjének a kedvező feltöltési lehetőséget!  


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 06:25
. Csavar (M1,6x6) NOKIA E51 - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése