2011. augusztus 30., kedd

Tigris És Sárkány - Ang Lee - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film Magyar felirattal
A lemez felületén enyhe hajszálkarcok vannak - ez a lejátszást nem befolyásolja
Azok a harcosok, akik a Vudan -hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek: csodás képességeiket messze földön félik és tisztelik. Ám Li hátat szeretne fordítani az örök harcnak, és elajándékozza híres kardját, a Jade Róká t.
A kardot azonban elrabolják és Li úgy érzi, az ő feladata, hogy ne engedje illetéktelen kezekbe jutni a legendás fegyvert. Társnője, a testőr Su Lien segítségével indul a rabló nyomába, aki - legnagyobb meglepetésükre - méltó ellenfele a Vudan -hegy neveltjeinek. És még nagyobb meglepetésükre: nő.
A különös sorsú lány becsapja mindkettőjüket: tanítványukul szegődik, majd újra kereket old; egyikük sem tudja, barátjuk vagy ellenségük-e. Li azonban nemcsak azt képtelen eldönteni, ki a halálos ellensége. Azt sem tudja, melyiküket, ellenségét vagy szövetségesét választaná, ha végre tényleg felhagyhatna a katonáskodással...
Ang Lee, az Értelem és érzelem , valamint a Jégvihar nemzetközi hírű rendezője az akciófilmjeiről híres Chow Yun-Fat és a Bond-lányként nevet szerzett Michelle Yeoh-val különleges látványvilágú, egzotikus akciófilmet készített.
Az év legakciódúsabb filmje a közönségen kívül a szakma elismerését is kivívta: 10 Oscar® -jelölésből négy kategóriában nyert. A Tigris és Sárkány lett többek közt az év legjobb külföldi filmje!Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 20:59
. Tigris És Sárkány - Ang Lee - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése