2011. augusztus 31., szerda

Maxwell, Robin: A szűz - Jelenlegi ára: 2 495 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A szűzA könyv listaára: 2969 Ft. Leírás:
A feleségeit vérpadra küldő VIII. Henrik angol király halálának napján csupán két ember élt a királyságban, akik őszinte zokogásban törtek ki: két gyermeke, a kilenc éves Edward, és az alig néhány évvel idősebb Erzsébet. A fiatalokra nehéz időszak köszönt a hatalmi és vallási viszályokkal terhes ködös Albionban. A fiú VI. Edward néven az ország királya lesz, a hatalmat azonban a Titkos Tanács és VIII. Henrik özvegye, Parr Katalin gyakorolja. A halott zsarnok legidősebb leánya, a katolikus Mária csak a háttérből figyeli az eseményeket, ám Erzsébet az udvar forgatagába kerül, s mostohaanyja lesz a legjobb barátnője. A még mindig szép királyné hamarosan újra férjhez megy az ambiciózus főadmirálishoz, Thomas Seymourhoz, ám nem is sejti, hogy újdonsült férje titokban mostohalányának csapja a szelet. A kamasz Erzsébetet zavarba hozzák a férfi kendőzetlen csábítási kísérletei, ugyanakkor izgatják is a fantáziáját. Miután a királyné gyanús körülmények között meghal, már barátai és hűséges gyermekkori pajtása, Robin Dudley is óva intik a hercegnőt, ám a fiatal lány belehabarodik az erkölcstelen Seymourba, akinek egyetlen célja az, hogy feleségül vegye Erzsébetet, letaszítsa a trónról a gyermek királyt, és megkaparintsa a koronát. Az I. Erzsébet ifjú korát feldolgozó történelmi regény első magyar kiadása (200525419) 2005-ben látott napvilágot. ISBN: 978-963-9633-01-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 495 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 22:08
. Maxwell, Robin: A szűz - Jelenlegi ára: 2 495 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése