2011. augusztus 29., hétfő

Szabadon felhasználható képek.kis kosár - Jelenlegi ára: 1 Ft

removed
 
Üdvözöllek az aukciómon!
 
 
 
removed removed Eladó ez az általam készített fotó amely egy kis kosarat ábrázol. A kép megvásárlás után szabadon felhasználható weblaphoz, vagy bármihez. 10 megapixeles, a foglalt helye 1. 45 MB. A kép alatt az én reklám szövegem található halvány betűkkel! Az itt látható és az eredeti kép között, lehet minimális eltérés! A fotót megvásárlás után jpg formátumban az email címedre küldöm át. Akár egy forintért elviheted!
removed
Keresd rendszeresen az 1 ft-os aukcióimat!
Folyamatosan teszek fel őszi, és téli gyerek (fiú, lány), és női-férfi ruhákat különböző méretekben, játékokat, és web szerkesztéshez kellékeket! Ha beteszel a kedvenc eladóid közé, akkor e-mailben értesülsz róla, ha felteszek egy új terméket. Így előbb tudomást szerezhetsz egy számodra jó vételről.
Minden 20. nem 1 forintról indított sikeres aukció után én fizetem a postaköltséget, ha a saját oldalamon leírtak szerint jár el a vásárló! Az 1 forintról indított termékek semilyen formában nem számítanak bele a húszba! Részletek, és  azok felhasználó nevei akik 20. -ak lettek a saját oldalamon!
Aki  legalább 6000 forint értékben vásárol ajándékot választhat a saját oldalmon.
removed removed removed
 
removed


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-27 07:56
. Szabadon felhasználható képek.kis kosár - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése